Мартин Хорозов ще ръководи баскетболния мач 'Виолетово сърце'

Мартин-Хорозов-ще-ръководи-баскетболния-мач-'Виолетово-сърце'На специалната покана на клубното ръководство на баскетболен клуб Етър 49 се отзова един от елитните български и разпознаваеми международни рефери - Мартин Хорозов
Хорозов ще ръководи съдийския екип по време на второто издание на баскетболния мач 'Виолетово сърце' с кауза 'За Ася в борбата й с рака', като по този начин се включва и подкрепя благотворителния проект. 

Инициативата ще събере бивши и настоящи състезатели от великотърновската школа на 13-ти юли в баскетболната зала Ивайло в старата столица. Началото на събитието е 11:00 часа. Входът - свободен.

Мартин Хорозов е водещ баскетболен съдия в България и с редица престижни наряди на европейски и световни първенства за мъже и жени, както и редовно присъстващ като рефер на клубните ФИБА първенства.  Преди да стартира съдийската си кариера, Мартин има няколко сезона в НБЛ и е част от националните отбори на България при подрастващите. 

Екипът на БК Етър-49 и 'Виолетово сърце' напомнят и приканват всички желаещи да подпомогнат избраната от клуба кауза, и да дарят средства за 'битката на Ася от Велико Търново'. Благодарим!

Дарителска кампания „Виолетово сърце“ на БК Етър-49:
Получател: Баскетболен клуб „Етър-49“ (Сдружение)
Сметка/IBAN: BG61STSA93000028982495
Банка: ДСК
-
EASYPAY
Клиентски номер (КИН): 3719104904