etarbasketball.bg - новият клубен сайт на БК Етър 49

etarbasketball.bg---новият-клубен-сайт-на-БК-Етър-49Баскетболен клуб Етър 49 се радва на нов клубен сайт.

Платформата etarbasketball.bg бе пусната наскоро, като повечето секции са в процес на разработка и обновяване, но целта на ръководството на клуба е да поддържа информационен портал за всички дейности, проекти, инициативи и новости около отборите в клуба.

До края на календарната година официалната страница ще бъде актуализирана, като разделите и секциите ще предоставят информация както за отборите (състезатели, програма, резултати и класиране), така и галерии със снимки и видео, контакти с клуба, клубна информация (нормативна уредба,  ръководство, зала и др.).

Една от задачите, които си е поставило клубното ръководство е да събере информация за историята на баскетболната игра в града, като за това да бъде създадена специална секция.

Предвижда се наред с рутинната информация около отборите, да се публикуват и интервюта, блог статии с подходящо съдържание и  друга полезна такава. 

Наред с обявяването на клубния сайт, БК Етър 49 има и нов официален електронен адрес за комуникация - contact@etarbasketball.bg