Образованието и спортът си подават ръка в партньорство между SoftUni и БК Етър-49

Образованието-и-спортът-си-подават-ръка-в-партньорство-между-SoftUni-и-БК-Етър-49Баскетболен клуб „Етър-49“ и SoftUni, най-голямата образователна инициатива у нас, предлагаща качествено, достъпно и практически насочено образование по софтуерно инженерство, дигитален маркетинг и дизайн, са щастливи да обявят своето вдъхновяващо партньорство.

За първи път двете организации обединяваме сили в ползотворно сътрудничество от подобен тип, при което знанието и спортът си подават ръка. Заставаме зад сходни каузи, които показват на младите и предприемчиви хора един по-пряк път до активен и здравословен начин на живот, който им носи смисъл и ги превръща в осъзнати и успешни личности.

Съгласно сключеното партньорство, състезателите на Баскетболен клуб „Етър-49“ получават следните специални отстъпки от обученията на SoftUni:
Вярваме, че синергията между интелектуалната и двигателната култура изгражда силни характери, пред които вратите към един по-добър свят са широко отворени. Ще се радваме да сбъднем този свят заедно с вас и ви очакваме както в залите с оранжевата топка, така и във виртуалните класни стаи, за да се учим и спортуваме заедно.
-
За SoftUni: 

СофтУни е най-голямата и уважавана образователна IT институция в България, предоставяща обучение и кариерно съдействие в направленията софтуерно инженерство, дигитален маркетинг и дизайн.

Основана през 2013, СофтУни бързо се превръща в лидер на пазара, като днес е организатор на редица обучителни програми, безплатни курсове и семинари, събития и други образователни инициативи, които предоставят качествено образование на хиляди млади хора в България, в сферата на IT и дигиталните технологии.

СофтУни работи пряко с над 100 технологични компании и има активна общност от над 300 000.
https://softuni.bg/